Pel petit caucas

He deixat Tbilisi en taxi!! Per uns quans laris (al voltant de 15 €) he començat la ruta des d’una zona més tranquil·la, amb poc trànsit i amb uns paisatges excepcionals.

image

Després de fer un desnivell de 800 metres he arribat a un altiplà que es mou entre els 1800 i 2100 metres d’alçada. Aquí tot és verd i ple de ramaderia pasturant, vaques sobretot i algun remat d’ovelles. Els pastors van en cavall i porten gossos per controlar el remat. Per cert, un d’aquests m’ha estat seguint una bona estona bordant i ensenyant les dents. Al final m’ha deixar en pau.

image

El fet de moure’t per un altiplà, amb vent a favor i sense gairebé cotxes, et dóna una sensació de pau que et fa tocar el cel. Estic començant a aprendre a viure aquests moments sense presses.
La pluja m’ha estat perseguint tot el dia però l’he pogut anar esquivant. He hagut de parar una estona però he estat de sort ja que aquí, tots els pobles, tenen una parada de bus (minibus) coberta. En una d’elles he estat amb un senyor gran. Hem parlat però cap dels dos enteníem res. Però bé. De bon rotllo.

image

He arribat a Tsalka, un poble al peu del llac, a on he trobat un petit hotel a on crec que era l’únic client. Després de negociar el preu (em volien fer pagar 20 € i el final ho hem deixat en 12) m’he instal·lat i he pogut prendre la sempre desitjada dutxa.

El que és difícil en aquest país és entendre els rètols i trobar un restaurant o bar per menjar. Després de intentar fer-me entendre he aconseguit trobar l’únic que hi ha al poble. Per cert, per 8 € he sopat peix fresc del llac, pa amb una espècie de vinagreta de verdures i una gerra de cervesa. I m’he quedat bé.

També he aprofitat per posar benzina al fogonet. Per ara no el necessitaré però sempre està bé tenir-ne per si de cas.

2 comentarios en “Pel petit caucas

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s